Zásnuby Aničky Slováčkové: Požádám partnera o ruku sama, řekla si

[chooze:gallery;value:32535]

​Anička Slováčková věří, že našla toho pravého. Její přítel, se kterým je už přes rok a půl, jí pomáhá i během náročné nemoci. Slováčková se proto netají tím, že přemýšlí nad jejich společnou budoucností. "Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner," přiznala zpěvačka Blesku.

Obvykle ráda vybočuje z konvencí a v otázce zásnub je ochotná udělat odvážný krok. "Už jsem mu sama řekla, že jestli mě nepožádá, tak ho požádám sama! Letos je přestupní rok, takže by to holky taky mohly udělat," svěřila se Slováčková.

[chooze:article;value:548029]

V tuhle chvíli ale na nic netlačí, chce si nejdřív vše vyřešit. "Myslím, že na pořadu dne to teď úplně není. Máme spoustu jiných věcí, které musíme řešit a dát do kupy, než se vrhneme na svatbu," vysvětlila zpěvačka, která v tuto chvílí prochází náročnou chemoterapií.

Už však ví, kde by případně svatbu chtěla pořádat. Zamilovala si totiž kouzelný srub, ve kterém čerpá energii po chemoterapiích. "Děkuji tomuto srubu za tolik potřebný klid. Jo, a tak nějak jsem si řekla, že kdybych někdy mohla mít svatbu, tak moje asi největší přání by bylo uskutečnit ji zrovna tady, což ani nevím, jestli je možné," svěřila se Slováčková před časem.

Anička Slováčková oslaví Vánoce se svým přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.