Závěrečná debata kandidátů: Petr Pavel a Andrej Babiš se střetnou na TV Nova

Debata prezidentských kandidátů začíná hned po Televizních novinách ve dvacet hodin. "Musím říci, že vše už máme nachystáno. Proběhla poslední zkouška a poslední přípravy. Jakmile auta s kandidáty vjedou do areálu televize Nova, tak je po celou dobu sledovat kamery," prozradila reportérka Klára Pospíšilová.

Auta s kandidáty zastaví u červeného koberce, na kterém je reportérka vyzpovídá, a poté zamíří dovnitř do budovy. Na recepci už je připravené studio TN Live, kde moderátor Lukáš Richtár spolu s hosty rozebere oba kandidáty.

[chooze:article;value:483844]

​"Přivítám tu dva hosty. Prvním bude komentátorka Lenka Zlámalová a druhým politolog a sociolog Jan Herzmann. Rozebírat budeme průběh kampaní v druhém kole, které bylo velmi bouřlivé. Podíváme se také samozřejmě na funkci prezidenta v obecné rovině. Vysílání TN Live startuje v 18 hodin. Pokračovat budeme do debaty a posléze budeme ještě zhruba půl hodiny vysílat a komentovat, jak se jednotlivým kandidátům dařilo," prozradil Lukáš Richtár.

Jako první by do budovy televize Nova měl dorazit Andrej Babiš, a to krátce po devatenácté hodině. Hned po něm přijede i Petr Pavel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.