Zažijte večeření hudební Stezku na Lipně!

Ať už o prázdninách vyrazíte kamkoliv, největší vodní plochu v České republice byste neměli minout! Zážitků na Lipně najdete jak pro děti, tak pro dospěláky mnoho. Letní specialitou je večerní hudební Stezka.

​Živé letní koncerty budou na Stezce probíhat pravidelně každé prázdninové úterý, začátky jsou naplánované na 20 hodin. Pro cestu tam i zpátky na parkoviště můžou návštěvníci využít lanovku Lipno Expres, a ještě nechat doznívat romantickou atmosféru z koncertu a působit hvězdné nebe i jeho odraz na hladině jezera. Do 23.30 bude každé úterý v provozu také Stezkabus, který doveze unavené návštěvníky zpět na parkoviště. Díky tomu, že je celá Stezka bezbariérová, jsou letní koncerty přístupné i pro návštěvníky na vozíčku.

Pop, folk, akustika i klasika – vybere si každý!

Velká část interpretů je z blízkých Českých Budějovic, protože Rodinný areál Lipno si zakládá na podpoře místních umělců. Hudební žánry jsou zastoupené téměř všechny, od popu, folku a rocku až po trio, které interpretuje klasickou hudbu. Během prázdnin si tak každý vybere podle svého hudebního vkusu. Interpreti letošních koncertů jsou: Janchi, Glow Music, Naked Professors, McBerds, Jamie Project, DUO Kačí, Trio Karageorgiev, Kool-Aid.

​Nenechte si ujít západ slunce z výšky 40 metrů. Starosti zůstanou hluboko pod vámi a užijete si neopakovatelný večer v přírodě. Hudba, příroda a skvělá zábava je ideální letní kombinace. Přijeďte si pro nezapomenutelný letní zážitek na Stezku korunami stromů! A to nejlepší skoro na konec – koncerty jsou v ceně klasické vstupenky, takže nezaplatíte ani o korunu navíc!

Dětský ráj plný zábavy! To je Království lesa!

Než se vydáte na večerní hudební Stezku, můžete s dětmi vyrazit do největšího lesního hřiště na Šumavě, Království lesa. Čeká tam na Vás přes čtyřicet různých druhů atrakcí, kde se vyřadí úplně všichni. A pro dospěláky, kteří si potřebují odpočinout nabízí Království lesa ještě jednu velkou specialitu. Animace zdarma. V červenci a srpnu každý den od 11:00 do 15:00. O děti se postará profesionální animační tým a vy si v klidu můžete dát něco dobrého v restauraci Šumavanka nebo u občerstvení Bludiště.

​Jeden den na celé království nestačí, a proto jsme pro všechny připravili extra výhodné vstupy, aby si rodiny s dětmi mohly toto lesní hřiště užít na maximum. Tím nejvýhodnějším je celosezonní vstupenka za 790 Kč. Pro toho, kdo chce přijet na týdenní dovolenou se zase vyplatí zvolit 3 ze 6. Pokud byste chtěli spojit výlet do Království lesa se Stezkou korunami stromů, doporučujeme výhodný balíček 3 v 1. Tedy vstup na Stezku korunami stromů, do Království lesa + doprava Stezkabusem nebo lanovkami po tři dny. Více se dozvíte na webu lipno.info nebo v Klientském informačním centru.

Rodinný adrenalin klidně a bezpečně

Adrenalinovou jízdu zažijete na Lipně také v Bikeparku. Sjezdové trasy jsou prvotřídní zábavou na klopených zatáčkách, terénních vlnách, lavicích, kamenných polích a dřevěných lávkách. Skvělou rodinnou zábavu je také zážitkový Singletrack Lipno. Sjedete si 5 km dlouhou, lesem vedenou cyklotrasu, která je určená přímo pro vás a vaše děti.

​A ubytování? Bez problémů. Rodinný areál Lipno nabízí **** hotel Element hned u lanovky, nebo jeden z nejlepších kempů na Lipně, Kemp Lipno Modřín. I tady budou probíhat animace po celé prázdniny.

Vše na jednom místě najdete přehledně na lipno.info. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.