Zběsilá jízda v Dobříši. Při srážce auta s autobusem zemřel muž

[chooze:gallery;value:34459]

Událost se stala v sobotu krátce po 16. hodině v ulici Part. Svobody v Dobříši. "Řidič osobního auta z neznámé příčiny vjel do protisměru, kde se srazil s autobusem," řekl TN.cz policejní mluvčí Pavel Truxa.

Nehoda skončila tragicky. "Spolujezdec na místě zemřel, řidič byl po vyproštění z vraku vozidla letecky transportován do nemocnice, a to v kritickém stavu," informovala na facebooku Záchranná služby Asociace samaritánů České republiky.

[chooze:article;value:536969]

Záchranáři sdíleli navíc také fotografii tachometru osobáku, v němž se v dané době nacházeli oba muži (ročníky 1991 a 1992). Ten se v době nárazu zastavil na rychlosti 140 kilometrů za hodinu. "Naprosto nepochopitelným a zřejmě nezodpovězeným zůstane motiv šílené jízdy dvou mladíků," doplnili zdravotníci.

"Ať už bylo důvodem takového jednání cokoliv, rozhodně proto nelze nalézt slova pochopení a omluvy. Další mladý život vyhasl zbytečně, tragicky a zanechá za sebou mnoho smutku. Stále se mezi řidiči najdou tací, kteří si sen o závodní kariéře plní mezi běžnými řidiči a chodci," uzavřeli samaritáni.

Okolnosti tragické události zjišťují policisté. "Škoda byla předběžně vyčíslena na milion korun," uzavřel Truxa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.