Žbirková poprvé ukázala Mekyho nový klip. Fanoušci ho uvidí až na koncertě

Pro vzpomínkový koncert nevybrali pražskou Lucernu náhodou. Kateřina Žbirková a Meky se tam kdysi poprvé potkali a Žbirková prostor považuje za "svoje místo". "Přišla jsem tam s ním dělat rozhovor, který nakonec vůbec nevznikl," řekla Žbirková ve Snídani a dodala, že tenkrát neměla pro Žbirku připravené otázky a "rozhovor" se nakonec protáhl na několik dní. Ve školním časopise nikdy nevyšel.

Na společný život s populárním zpěvákem se už Žbirková po téměř dvou letech bez Mekyho dívá s menším odstupem. "Když ten život žijete a všechno letí, tak si to tak ani všechno neuvědomujete, prostě všechno se děje. S odstupem vidím, že byl moje velká opora. Přestože to s ním někdy bylo nahoru a dolů, tak byl krásný a úžasný a teď si toho vážím, že stál po mém boku tak dlouho. I když já jsem samozřejmě taky byla držák," zavzpomínala Žbirková na společných 37 let života.

[chooze:article;value:475753]

​Fanoušci, kteří se v sobotu 21. října chystají na koncert do Lucerny, se mohou těšit na večer plný vzpomínek, hudby i videoprojekcí. Žbirková tam představí novou knihu s názvem Katherine, napsala ji spolu s hudebním novinářem Janem Vedralem. "Je to taková historie našeho vztahu. Začíná to seznámením v Lucerně. Je to takový můj pohled zevnitř na něj jako na otce a manžela," prozradila Žbirková.

Kromě křtu knihy v Lucerně proběhne také premiéra klipu s názvem Len sa neuraz. Diváci Snídaně ho mohli poprvé vidět ve čtvrtečním vysílání pořadu. "Rozhodla jsem se, že ke všem skladbám na albu Posledné veci, které získalo čtyři Anděly, uděláme klip. Už máme čtyři, toto je čtvrtý," vysvětlila Žbirková.

Klip ke skladbě Len sa neuraz vytvořil Petr Marek ze skupiny Midi Lidi. "Natočil to, když se mu narodilo miminko. Pojal to jako takový proslov tatínka ke svému miminku," řekla Žbirková. Mekyho poslední album dokončil loni v květnu jeho syn a producent David Žbirka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.