Zbitý Soukup vrací úder: Před Agátin dům tentokrát dorazil s posilou

[chooze:gallery;value:29863]

​Podle fotografií deníku Blesk Soukup tentokrát před dům své bývalé lásky nedorazil sám, ale se sociální pracovnicí. Agáta to popřela. "To není sociálka, já se o mých dětech vůbec s novináři bavit nechci, ale je to asistovaný styk, který nařídil soud," vyjádřila se Hanychová exkluzivně pro TN.cz.

Podle bývalé modelky je dobře, že už se se Soukupem nebude vídat o samotě. "Já jsem podala žalobu. Tohle je asistovaný styk. Jsem ráda, že tam ta paní byla," přiznala. Doprovod už prý budou mít na všech schůzkách.

[chooze:article;value:576757]

Soukup celou situaci zprvu nechtěl komentovat. "Já to nekomentuju, já se k Rozárce zásadně nevyjadřuju," reagoval podnikatel. Nakonec podotkl, že o žádné žalobě zatím neví. "To já vůbec nevím. Jestli podala žalobu, tak nás soud obešle. Mě to nezajímá, týká se to Rozárky, já to vůbec nebudu komentovat," doplnil bývalý televizní magnát.

Dodal, že jizvy po bitce se svým sokem Dopitou už ovšem nemá. "Po bitce? Myslíte odnosu Roz... teda monoklu? Mně se daří velmi dobře, já jsem naprosto v pořádku, já jsem zcela zdráv," zakončil Soukup.

Hanychová na Soukupa podala žalobu. Poslechněte si exkluzivní rozhovor:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.