Moderní bydlení

Zdrcená manželka hvězdy Kobry 11 prolomila mlčení. Její slova lámou srdce

[chooze:gallery;value:34352]

​Hvězda legendárního akčního seriálu Kobra 11 Christian Oliver (52) zahynula v pátek při rodinné dovolené v Karibiku. Spolu s ním zemřely i jeho dvě malé dcery, Madita (12) a Annik (10).

K rodinnému neštěstí mělo dojít při společném vyhlídkovém letu v malém jednoproudovém letadle. Během letu se dostalo do problémů a přistálo v moři, jak uvádí pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin, což je název ostrovního státu, kde Oliverova rodina trávila dovolenou. O tragédii jsme více psali v tomto článku na TN.cz.

Z rodiny přežila pouze hercova manželka Jessica Klepserová, která v jednu chvíli ztratila manžela i obě děti. Na dovolené nebyla, protože s Christianem plánovali rozvod, uvedl deník Bild.

[chooze:article;value:535980]

Nešťastná maminka v úterý zveřejnila krátké prohlášení na svém Instagramu. Poděkovala v něm především všem lidem, kteří jí jsou v těžkých chvílích oporou. "Množství podpory a lásky, které se mi dostává, je nepopsatelné. Od lidí, kteří jsou mi velmi blízcí, od lidí v mé komunitě, od lidí, kteří jsou daleko, i od lidí, kteří jsou úplně cizí. Vidím zprávy, slyším slova a to mi dává tolik síly," napsala Jessica.

Jsou se mnou

Dodala, že stále cítí nablízku Christiana i své holčičky, Maditu a Anniku. "Stále cítím lásku od Madity, Anniky a Christiana. Jsou se mnou na každém kroku a vím, že nás pozorují," dodala. Všechny také vyzvala, ať neřeší hlouposti a dále šíří jen lásku. "Obejměte své blízké, řekněte jim, že je máte rádi, buďte k sobě laskaví," poprosila své fanoušky Jessica.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jessica Klepser (@jess_k_wunda)

Rodinní přátelé již založili sbírku na webu Go Fund Me. Vybrané peníze mají pomoci pokrýt náklady na návrat Christiana a dívek domů, pohřby, právní výdaje a na pomoc Jessice a širší rodině. Dárci již poslali přes 170 tisíc dolarů (v přepočtu téměř 4 miliony korun). 

Christian Oliver se nesmazatelně zapsal do povědomí fanoušků svou rolí Jana Richtera, parťáka Semira Gerkhana, v seriálu Kobra 11, kde v jednotce dálniční policie strávil dvě série. Jeho tvář ale diváci mohou znát i z mnoha amerických filmů. Například ve snímku Speed Racer ztvárnil postavu Snaka Oilera. Zazářil i ve válečném filmu Valkýra po boku Toma Cruise. 

Podívejte se, jak Christian zářil v seriálu Kobra 11:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.