Zdrcená Ornella Koktová v slzách: Ve Výměně odhalila bolavou minulost

Ornellu (29) a Pepu Koktovi (65) zná téměř každý, ale tentokrát budete moci nahlédnout do jejich soukromí. Spolu má kontroverzní pár českého showbyznysu tři děti: Quentina (9), Svena (2) a Lilianne (1). Možnost jít do Výměny manželek přijali jako výzvu. Za deset let, co jsou spolu, od sebe tak dlouho nikdy nebyli.

I když je od sebe dělí 36 let, manželé jsou stále spokojení. Ornella by Josefovi přála nějakou starší paní, aby si spolu zahráli na dědečka s babičkou. 

Druhá rodina žije ve vlastním domě, jehož nedílnou součástí je restaurace, kde celá rodina pracuje. Verča (39) pracuje jako kuchařka, její muž Michal (43) tam je jako kuchař a číšník a jejich 13letý syn Vítek jim v restauraci také občas vypomáhá.

[chooze:article;value:460889]

​Pár je spolu více než dvacet let a mají ještě dvě dospělé děti, které s nimi už nežijí. Manželé se hádají kvůli malichernostem a také kvůli práci.

Ornella nechala diváky nahlédnout nejen do svého domu, ale i do své duše. V dílu prozradila mimo jiné to, co ji trápí na jejím vztahu s rodiči. "Quentin dřív stál o to se s dědou vidět. Podle mě moji rodiče nepochopili doteď, že nejcennější komodita je prostě čas a ta rodina. Oni to nepochopili, oni si furt myslí, že prachy jsou nejvíc, takže jako šutr," řekla a utírala si slzy z tváří.

Jak celá tato VIP Výměna manželek dopadne, se můžete podívat ve středu večer na Nově nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.