Zdrcující reakce krále Karla III. na slova Kate. Vše věděl už od začátku

Král Karel III. reagoval na oznámení princezny Kate, která se v pátek večer podělila s fanoušky britské královské rodiny o smutnou novinu. Na sociální síti X oznámila, že má rakovinu. Zpráva okamžitě otřásla celým světem a princezně se dostalo mnoho slov podpory.

S vyjádřením na nic nečekal ani Buckinghamský palác. "Její Veličenstvo je velmi pyšné na Catherine a její odvahu, že se o tom rozhodla promluvit," stojí v prohlášení, které citoval deník Daily Mail.

[chooze:article;value:547737]

"Po společné době strávené v nemocnici zůstal v posledních týdnech v nejužším kontaktu se svou milovanou snachou," uvedl podle BBC palác. ​Svou diagnózu se totiž princezna Kate dozvěděla v době, co byla hospitalizována v londýnské nemocnici. V ten samý čas si podobný verdikt vyslechl i sám král a s Kate tak velmi soucítil. 

Princezna ale byla původně přijata do nemocnice kvůli plánované operaci břicha, kterou podstoupila 16. ledna. V té době se ještě o žádné rakovině nevědělo. Zákeřnou nemoc měly odhalit až následné testy. Princezna se několik týdnů ke svému zdravotnímu stavu nevyjadřovala a diagnózu prozradila až 22. března.

Takto princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.