Zdroje z paláce: Kate už se možná nikdy nevrátí. Její role může být úplně odlišná

Podle všeho se zdá, že je princezna na cestě k uzdravení se. "Kate se zotavuje dobře. Nemůže se stýkat s mnoha lidmi, protože je náchylná k nemocem a oni nechtějí, aby byla ohrožena. Ale už je na nohou," informoval magazín US Weekly v úterý.

Ve vzduchu stále zůstávají otázky o návratu princezny na veřejnost. Podle informací magazínu by se mohla vrátit do práce na podzim, nebo dokonce až příští rok.

[chooze:article;value:558630]

Princeznin tým ale údajně přehodnocuje, čeho bude schopna se ujmout, až se vrátí. "Možná se už nikdy nevrátí v roli, ve které ji lidé viděli dříve," uvedl zdroj blízký královské rodině. "Její role může být úplně odlišná," říká další zdroj. Podle experta Richarda Fitzwilliamse má teď Kate nějaký čas na přemýšlení o své roli, než se vrátí k veřejnému životu. 

Domnívá se však, že by její návrat měla královská rodina dostatečně komunikovat s veřejností, a poučit se tak z předchozích chyb. "Pokud mlčí a uběhnou měsíce, šíří se spekulace. Mohlo by se to stát znovu," varuje. 

Podle královského spisovatele Phila Dampiera se z Kate po jejím návratu do veřejného života stane ještě větší hvězda, než byla před tím, než oznámila zákeřnou nemoc a stáhla se do ústraní. Podle něj veřejnost její nepřítomnost chápe. "Myslím, že většina normálních lidí je ráda, že se může zotavit," řekl pro deník The Sun.

Pravda o rakovině princezny Kate. Přátelé popsali, co se děje za zdmi královského paláce. Podívejte se na reportáž TV Nova z minulého týdne:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.