Ze slov Perryho (†54) mrazí. Detailně popsal, co se má stát po jeho smrti

[chooze:gallery;value:33677]

Úspěšnou kariéru herce Matthewa Perryho nastartovala role Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Rozhodně ale nebyl jen seriálovou postavičkou. V rozhovoru po vydání své knihy Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih vyřkl poslední přání, jak by na něj lidé po jeho smrti měli vzpomínat.

"Nejlepší na mně bezkonkurenčně je, že když za mnou někdo přijde a řekne, že nemůže přestat pít a jestli bych mu pomohl, tak mohu říct ano, jít a udělat to. Říkám to už dlouho. Až umřu, nechci, aby se jako první vzpomínalo na Přátele. Chci, aby se jako první vzpomínalo na tohle a hodlám to do konce života dokazovat," řekl Matthew Perry v podcastu Q s Tomem Powerem na konci loňského listopadu.

[chooze:article;value:527450]

I proto se prý rozhodl pro sepsání svého životního příběhu. "V mém životě se staly úžasné věci. Jsem za všechny neuvěřitelně vděčný. Je to pro mě vstupenka, jak pomáhat lidem ve velkém měřítku nebo pomoci jednomu člověku a vidět, jak se mu život rozjasní," přidal herec.

Perry bojoval se závislostmi už od začátku natáčení seriálu Přátelé, když během prvních dvou sérií požíval velká kvanta alkoholu. Od roku 1996 byl navíc závislý na opiátech, jak uvedl web Independent.

Smrti o vlásek unikl už ve 49 letech, když skončil na přístrojích kvůli prasknutí tlustého střeva, což bylo následkem nadměrného užívání opiátů. V noci na sobotu už takové štěstí neměl, u sebe doma se utopil ve vířivce.

Matthew Perry jako sarkastický Chandler. Připomeňte si jeho nejlepší hlášky z Přátel:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.