Zeman opět vyplul na člunu. Na rybníku si ublížil

[chooze:gallery;value:36539]

Zeman ve svém člunu Challenger 3000 vyplul do vody rybníka u Nového Veselí v úterý dopoledne. Bývalá hlava státu tak završila svou třídenní dovolenou na Vysočině.

Podle informací televize Nova mu do člunu muselo pomáhat šest lidí. Do lodi jej usazovali tři bodyguardi, osobní řidič, zdravotní sestra a sekretářka.

Po poledni se exprezident z rybníku s úsměvem vyplavil na břeh. Letošní radovánky se ale neobešly bez mírných problémů. Na vodě se totiž nejspíše mírně spálil a na rukou mu vznikly mozoly.

[chooze:article;value:555270]

Ještě v úterý se podíval do tamních lesů, kterými jej provezli v autě. "Ničí je kůrovec, ale lepší se to," poznamenal. Dovolená na Vysočině tím sice skončila, Zemana ale čeká ještě jedna. Prozradil, že ve druhé půlce srpna má vyrazit na chatu se slovenským premiérem Robertem Ficem.

Minulý týden trávil Zeman čas se svými přáteli v Praze. Společně vyrazili na oběd do Rio's Vyšehrad, tedy restaurace, ve které během covidových lockdownů trávil čas tehdejší ministr zdravotnictví Roman Prymula. "Přeji všem, aby si léto užili se svými nejbližšími," vzkázal na facebooku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.