Zemřel herec Angus Cloud, známý ze seriálu Euforie. Bylo mu 25 let

[chooze:gallery;value:32626]

​Cloudova publicistka Cait Baileyová uvedla, že Cloud zemřel v pondělí ve svém rodinném domě v Oaklandu v Kalifornii. CNN uvádí, že příčina jeho smrti zatím nebyla zveřejněna.

"S nejtěžším srdcem jsme se dnes museli rozloučit s neuvěřitelným člověkem. Jako umělec, přítel, bratr a syn byl Angus pro nás všechny výjimečný v mnoha ohledech. Minulý týden pohřbil svého otce a intenzivně s touto ztrátou bojoval. Jedinou útěchou nám je vědomí, že Angus se nyní znovu setkal se svým tátou, který byl jeho nejlepším přítelem," stojí v prohlášení hercovy rodiny.

[chooze:article;value:515468]

Podle příbuzných Angus otevřeně mluvil o svém boji s duševním zdravím. "Doufáme, že jeho odchod může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a neměli by s tím bojovat sami a v tichosti," napsala dále rodina s tím, že veřejnost prosí o soukromí, aby se mohla vyrovnat s touto zdrcující ztrátou.

https://twitter.com/CNN/status/1686139703722958848

Cloudova průlomová role přišla v roce 2019, kdy se objevil v seriálu Euforie, kde ztvárnil postavu drogového dealera Fezca "Feze" O'Neilla.

On sám před obsazením do seriálu Euforie nikdy nehrál. Pro film ho v New Yorku objevila castingová hledačka Eleonore Hendricksová, uvádí agentura AP. Cloud se nejprve bránil a měl podezření, že jde o podvod. Pak se s ním sešla ředitelka castingové agentury Jennifer Vendittiová a tvůrce seriálu Sam Levinson jej nakonec obsadil v prvních dvou sériích seriálu po boku herečky a zpěvačky Zendayi. Třetí série seriálu se zatím nezačala natáčet.

Některým se Cloud zdál jako Fez tak přirozený, že ho podezřívali, že je s touto postavou totožný, což Cloud odmítal. "Vadí mi, když si lidé říkají: 'Musí to být tak snadné! Můžeš jít dovnitř a být sám sebou.' Já na to: Proč nejdeš a neděláš to? Není to tak jednoduché," řekl Cloud časopisu Variety. "Do té postavy jsem toho vnesl hodně. Můžete si věřit, čemu chcete. Se mnou to nemá nic společného."

Díky této roli se Cloud stal hvězdou jednoho z nejzajímavějších televizních pořadů. Ve svém prvním filmu The Line s s Alexem Wolffem a Johnem Malkovichem v hlavních rolích, který měl premiéru letos na festivalu Tribeca, hrál vedlejší roli. Cloud byl nedávno obsazen také do hlavní role ve filmu Vřískot 6. Zahrál si také v hudebních videoklipech Juice WRLD, Becky G a Karol G.

"Jsme neuvěřitelně zarmouceni zprávou o úmrtí Anguse Clouda," uvedla HBO v prohlášení. "Byl nesmírně talentovaný a milovanou součástí rodiny HBO a Euforie. Vyjadřujeme hlubokou soustrast jeho přátelům a rodině v této těžké chvíli," zmínila dále filmová společnost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.