Zemřel herec Tyler Christopher (50), známý ze seriálů Tak jde čas a General Hospital

[chooze:gallery;value:33706]

​Christopherův manažer Chi Muoi Lo v prohlášení pro CNN uvedl, že herec zemřel v úterý ráno. "Tato zpráva mě neuvěřitelně šokovala a jeho ztráta mě zdrtila. Byl to velmi nadaný herec a hlavně úžasný přítel. Soucítím s jeho přáteli a rodinou, kteří ho tolik milovali," stojí v prohlášení.

O poctu zesnulému herci se v úterý rovněž podělil Christopherův herecký kolega ze seriálu General Hospital Maurice Bernard, který napsal: "Tyler byl skutečně talentovaný člověk, který rozzářil obrazovku v každé scéně, kterou hrál, a vychutnával si, že svým herectvím přináší radost svým věrným fanouškům."

[chooze:article;value:527428]

V letech 2002 až 2004 byl Christopher ženatý s herečkou Evou Longoria, která hrála ve známém seriálu Zoufalé manželky. V roce 2008 se oženil s reportérkou ESPN Brienne Pedigovou, s níž měl dvě děti. Podle časopisu People pár ukončil své manželství v roce 2021.

Tyler Christopher proslul rolí Nikolase Cassadina v 1 153 epizodách seriálu General Hospital v letech 1996 až 2016 a za svůj výkon získal jednu cenu Emmy a další čtyři nominace. V rozhovoru pro Soap Opera Digest v roce 2017 herec uvedl, že opustil seriál General Hospital, aby si vzal "osobní dovolenou", a nakonec se do seriálu nevrátil. V letech 2018 až 2019 pak ztvárnil postavu Stefana DiMeru v telenovele stanice NBC Tak jde čas, za který si rovněž vysloužil nominaci na cenu Daytime Emmy.

https://twitter.com/MailOnline/status/1719519091860365778

Ke konci života se herec potýkal s různými těžkostmi. V roce 2019 údajně podstoupil kraniotomii (operace mozku) poté, co ve svém domě upadl v koupelně a poranil si hlavu. Jeho sestra podle rozhovoru, kterého se Christopher v červenci zúčastnil pro agenturu Bloomberg Law, požádala o to, aby se během jeho rekonvalescence stala jeho zákonnou opatrovnicí. To skončilo v roce 2021.

Herec se rovněž otevřeně svěřil s bojem s alkoholismem, který vedl k mnoha problémům se zákonem. V květnu byl podle LA Times zatčen na letišti Hollywood-Burbank pro podezření z opilosti na veřejnosti. Tento incident nepatřil v jeho životě k ojedinělým a za podobné prohřešky byl policií řešen opakovaně.

"Tyler byl zastáncem lepšího duševního zdraví a léčby užívání návykových látek, který otevřeně mluvil o svém boji s bipolární depresí a alkoholem," napsal Maurice Bernard ve svém úterním příspěvku na instagramu. "Jsme nadmíru zdrceni ztrátou našeho drahého přítele a modlíme se za jeho děti a otce."

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.