Zemřel herec z populárních amerických seriálů. Bylo mu pouhých 51 let

"Jsem zničená ze ztráty mého mladšího bratra, ale vím, že konečně našel mír," uvedla v neděli Nkem Ndefová, sestra 51letého herce Obiho Ndefa na sociálních sítích. Příčinu úmrtí nesdělila. Ndefo se proslavil hlavně svou rolí Bodieho Wellse v seriálu Dawsonův svět, kde hrál mezi lety 1998 a 2002.

"Tyto slova se neříkají lehce. Je pro mě těžké přijmout, že jsi nás opustil, drahý příteli. Byl jsi a vždy budeš zářivým světlem. Byl jsi vždy příkladem, jak čelit těžkostem života s láskou a houževnatostí," napsala na adresu zesnulého hereckého kolegy Mary-Margaret Humesová, která v Dawsonově světě ztvárnila matku hlavního hrdiny.

Objevil se ale také například v seriálu Hvězdná brána, Star Trek: Voyager, Angel, Columbo nebo Západní křídlo a v dalších. Jak uvádí portál časopisu People, Ndefo studoval divadelnictví na Yaleově univerzitě. Byl také zakladatelem organizace podporující výuku umění na školách.

[chooze:article;value:571842]

​V roce 2019 přišel Ndefo o obě nohy při dopravní nehodě. Když nakládal nákup do kufru svého auta, z jízdního pruhu vyletělo SUV a vrazilo do něj. Jednu nohu mu náraz utrhl na místě, druhou mu pak museli amputovat, napsal portál LA Times.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.