Zemřel legendární český rocker. Bylo mu teprve 59 let

"V nejhlubším zármutku Vám všem za skupinu Carmen ve spojení s nejbližší rodinou Vlasty Zahrádky píšeme bolestnou zprávu. Po těžké nemoci dnes Vlasta náhle odešel do hudebního nebe," informovala o jeho smrti skupina Carmen na sociální síti.

"Za všechny nás z Carmen vyjadřujeme upřímnou soustrast Vlastově Renatě a celé jeho rodině. Je to zpráva, které se nám nedaří uvěřit…," dodali šokovaní členové kapely.

"Vlasto, kamaráde, nemůžu tomu uvěřit. Tak dlouho se známe, tolik jsme toho spolu prožili, tolik si mě toho naučil a nedávno jsme se domlouvali a těšili se na společné hraní a náš soukromý pokec a pivko. Nedá se to slovy popsat, jak moc mi budeš chybět. To prostě nemůže být pravda!" zavzpomínal na facebooku na rockera zpěvák Petr Bende, který se Zahrádkou působil v kapele Carmen.

[chooze:article;value:557410]

Zpráva o jeho náhlé smrti šokovala i zpěvačku Jitku Boho, která s ním měla vystupovat na prosincovém koncertu. "Nemůžu tomu uvěřit, vždyť jsme si měli v prosinci v Třebíčí spolu zazpívat. Budeš chybět. Děkuji, že sis mě vybral, abych byla tvá ZAZEL. Aspoň na chvíli," napsala na facebook.

Největší hudební úspěchy slavil Zahrádka se skupinou Carmen, s níž řadu let plnil největší sály. Působil ale i v kapelách Czech Faith No More nebo Pop Killers. Tvořil hudbu i texty a koncertoval také se svou kapelou ZaHRaDa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.