Zemřel mladý kytarista skupiny Polaris. Na začátku června vystupoval i v Česku

[chooze:gallery;value:32256]

​Skupina Polaris 20. června oznámila, že předčasně ukončuje své evropské turné. "Se zlomeným srdcem vám oznamujeme, že z důvodu vážné osobní krize v naší rodině rušíme všechny zbývající termíny našeho aktuálního evropského turné. Nedělá se nám to lehce a upřímně se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a zklamání," uvedla tehdy kapela.

To vyvolalo spekulace, co za ukončením letního turné ve skutečnosti je. V noci na úterý tak kapela přišla s tragickou zprávou. V pondělí 19. června zemřel kytarista Ryan Siew. "Bylo mu 26 let a po neuvěřitelných deset let byl naším nejlepším přítelem a spřízněnou duší. Byl dobrosrdečný a chytrý, byl vtipný, odvážný, kreativní a nadmíru talentovaný," doplnili členové skupiny.

[chooze:article;value:510937]

Příčina smrti talentovaného muzikanta není známa. Sám Ryan na začátku roku z nemocničního lůžka oznámil, že se jeho psychický stav zlepšuje. "Poprvé za dlouhou dobu mohu s radostí říct, že už neberu žádná antidepresiva, že už nežiji v neustálé mlze a otupělosti. Několikrát mě také postrašilo zdraví, což bylo docela vystřízlivěním," prozradil na svém instagramovém profilu.

Polaris je pětičlenná kapela z Austrálie. Zesnulý Ryan byl hlavním kytaristou. Spolu s ním byl ve skupině zpěvák Jamie Hails, kytarista Rick Schneider, basák a zpěvák Jake Steinhauser a bubeník Daniel Furnari. Metalcoreová formace se navíc na začátku června představila v České republice, když vystupovala na hudebním festivalu Rock for People v Hradci Králové.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.