Zemřel nadějný herec z oblíbeného seriálu. Bylo mu pouhých 27 let

"Jsem hluboce zarmoucen, že mohu potvrdit, že můj syn Cole byl nalezen a již není mezi námi. Chceme vyjádřit upřímnou vděčnost za modlitby a pozitivní myšlenky, které jste Coleovi poslali," informoval o Plentyho smrti jeho otec Joe prostřednictvím instagramu herce Moa Bringse Plentyho, známého ze seriálu Yellowstone. 

"Také bychom rádi poděkovali všem, kdo jste přišli a hledali jste mého syna s námi a poskytli jste prostředky pro to, abychom mohli rozšířit oblast pátrání. Tento týden mi ukázal, kolik lidí znalo dobro, které v sobě Cole měl, a milovalo ho," stojí dále v příspěvku.

Jak připomíná portál CNN News, mladého herce naposledy viděli ráno 31. března, když ve svém autě odjížděl z města Lawrence v Kansasu. Jeho strýc Mo poté zveřejnil na sociální síti zprávu o tom, že se jeho synovec pohřešuje. Obavy vzbuzovalo i to, že měl Cole údajně vypnutý telefon. 

Policisté našli jeho tělo v pátek krátce před polednem poté, co obdrželi oznámení ohledně opuštěného vozidla přibližně 70 kilometrů od Kansas City. Tělo bez známek života objevili v zalesněné oblasti o několik kilometrů dál. Příčinu smrti však úřady neuvedly, píše web New York Times.

"Naše kancelář tento incident stále vyšetřuje, a až budeme vědět víc, poskytneme další informace," řekl policejní mluvčí stanice Johnson County Sheriff’s Office.

[chooze:article;value:550031]

V neděli ráno, tedy v den Plentyho zmizení, obdržela tamní policejní stanice oznámení o domácím násilí, kterého se měl mladý herec údajně dopustit. Policie uvedla, že v jednom z bytů v Lawrence volala žena o pomoc a že podezřelý uprchl ještě před příjezdem policistů. "Tento incident zahrnuje obvinění z domácího násilí, což omezuje množství informací, které můžeme poskytnout, abychom ochránily oběť," uvedly úřady.

Jeho strýc ale pochyboval, že by to mohlo souviset s jeho zmizením. "Bylo naznačeno, že je Cole na útěku, ale neexistují žádné důkazy, které by toto tvrzení podpořily, a žádáme všechny, aby se zdrželi nepodložených spekulací. Je důležité nechat právní systém, aby určil pravdu a spravedlnost. Připisovat vinu někomu, protože se pohřešuje, není řádný proces, na který má každý z nás právo," napsal na instagramu.

[chooze:article;value:549759]

"V této neuvěřitelně těžké době žádáme o soukromí, protože zpracováváme náš zármutek a snažíme se přijít na to, jak se přes to dostat. Moc si vážíme vás i vašeho porozumění," uzavřel Plentyho otec.  

Cole Brings Plenty se proslavil v seriálu 1923, který dějově předchází populárnímu seriálu Yellowstone v hlavní roli s Kevinem Costnerem. Plenty si v něm zahrál po boku velkých hollywoodských hvězd, jako jsou Harrison Ford a Helen Mirrenová.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.