Zemřel oblíbený herec Nemec (†52). Před pár dny mluvil o své smrti

[chooze:gallery;value:31954]

​Před rokem populární slovenský herec a bavič Marcel Nemec oznámil, že má rakovinu. V té době s nemocí bojoval už asi 12 měsíců. Zhoubnému nádoru nyní podlehl. Smutnou zprávu přinesl portál Aktuality.sk.

"Z jeviště divadla La Komika se rozloučil na konci ledna, kdy promluvil k publiku v hledišti. Poté se znovu vrátil do nemocnice a vyhýbal se veřejnosti," upřesnil slovenský web.

​Přestože se nejprve zdálo, že nad zákeřnou nemocí zvítězil, v lednu mu lékaři sdělili smutnou zprávu. Objevili nový nádor jater a předpověděli, že herci zbývají již jen asi tři měsíce života. 

[chooze:article;value:541002]

Ani své poslední dny si herec nechtěl nechat zastínit zármutkem. Jeho pohřeb, který si sám naplánoval, má proto být oslavou radosti a lásky. "Chci hodně barevných květin a usměvavé lidi v pestrobarevném oblečení. Odchod nevnímám jako konec, ale jako začátek něčeho nového," objasnil herec (psali jsme o tom zde). 

Týden před svou smrtí fanouškům oznámil, že cítí, že se jeho čas blíží. Věděl, že mu zbývá už jen pár posledních dnů. "Vím, že už je čas. Děkuji tedy za všechno. Takto to je... A tak to má být. Tečka," řekl 8. února v rozhovoru pro Nový Čas

I když ho diváci znali hlavně z televize, hrál rovněž ve slovenském filmovém thrilleru Amnestie (2019), Prvém slovenském hororu (2014) nebo v koprodukčním válečném snímku Nedodržený slib (2009).

Zemřela Jana Hlaváčová (†85). Kvůli vážné nemoci žila roky v ústraní (14/1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.