Zemřel proslulý herec a dabér. Diváci ho znají z Ordinace i jako hlas Toma Cruise

"Opustil nás navždy náš kamarád, dobrý herec a dabér a především laskavý člověk Pavel Vondra. Je mi to neuvěřitelně líto. Soucítím s jeho rodinou a prosím všechny, vzhledem k této velmi bolestivé ztrátě, jménem jeho milující ženy a rodiny, o zachování piety," napsala na sociální síti herečka Mirka Součková.

"Hodně jsem toho s ním natočil. S jeho ženou ještě víc. Byl to fajn chlap a dělávalo se s ním moc dobře. Je mi to líto. Dyť to byl ještě vlastně mladý kluk," zavzpomínal režisér Jan Žáček.

[chooze:article;value:532446]

​V Česku snad nemůže být nikdo, kdo by Pavla Vondru neviděl na televizní obrazovce nebo alespoň neslyšel jeho hlas v dabingu. Zahrál si například v Kriminálce Anděl či v Ordinaci v růžové zahradě.

Na stříbrném plátně zase propůjčil svůj hlas například Tomu Cruisovi v thrilleru Mission Impossible. V Lásce nebeské daboval Hugha Granta a namluvil i postavu Steva z oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210.

Vondra rovněž spolupracoval s Divadelní společností Háta. Hrál mimo jiné v komedii Klíče na neděli o dvou manželských párech, které po nepovedeném mejdanu překvapí návrat bohaté tety z Německa.

Zemřela hvězda seriálu Ulice herečka Zdena Hadrbolcová. Bylo jí 86 let (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.