Zemřel velký herec malých rolí. Milanu Slepičkovi bylo 84 let

[chooze:gallery;value:33179]

Velkou tragédii oznámila v pátek producentka Lenka Hornová. Její tatínek, herec Milan Slepička, ve středu náhle zemřel. Bylo mu 84 let.

Slepičkovo úmrtí všechny překvapilo. "Odešel tak, jak žil. V nejlepší náladě ve středu odpoledne vyšel z domu, dotančil na hlavní ulici a před cukrárnou s výlohou plnou věnečků a rakviček, za přihlížení velkého publika, rychle a elegantně zemřel," uvedla zdrcená Hornová na svém facebooku.

[chooze:article;value:521393]

Poslední rozloučení se Slepičkou už rodina naplánovala. Bude se konat ve čtvrtek 14. září v obřadní síni krematoria v Motole. "Milovala jsem ho láskou, která se nedá popsat. A nikdy nepřestanu," dodala Hornová.

Kondolence Hornové poslala kromě řady dalších českých celebrit i herečka Veronika Žilková. "Bože můj, Lenko, nechci věřit tomu, že tvůj úžasný tatínek už bude bavit diváky v nebi," napsala.

Slepička se za svou kariéru držel menších rolí, vždy je však ztvárnil s profesionalitou a zkušeností. Objevil se například v seriálu Gympl s (r)učením omezením, kde ztvárnil samotného Jana Amose Komenského. Vidět ho mohli diváci i v seriálu Doktoři z Počátků nebo ve filmu Juraje Jakubiska Bathory.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.