Zemřel známý americký zpěvák. Bylo mu teprve 49 let

[chooze:gallery;value:36398]

​Fanoušci rockové kapely Crazy Town smutní. Jejího frontmana a spoluzakladatele totiž podle webu Newsweek v pondělí nalezli mrtvého ve vlastním domě v Los Angeles, příčina smrti zatím není známá. Shellshock ovšem léta bojoval s drogovou závislostí. Dokonce se několikrát objevil v různých reality show, jako byly pořady Sober House či Celebrity Rehab, kde se závislost snažil porazit.

Pár týdnů před smrtí sdílel ovšem příspěvek, kterým své fanoušky vyděsil. "Pro ty, kteří se mnou zůstanou, ačkoliv se je snažím odstrašit," napsal na svém instagramovém profilu. V úterý ráno se na něm objevila jeho černobílá fotografie, která informovala o jeho smrti.

[chooze:article;value:560884]

Pod ní se začaly hromadit zdrcené komentáře jeho přátel. "Odpočívej v pokoji, starý příteli. Budu si tě pamatovat v tom nejlepším světle. Jako dítě se skateboardem, které má celý život před sebou. Posílám lásku tvé rodině," reagoval na smrt zpěváka fotograf Mike Azria.

Rozloučili se s ním i další lidé. "Tohle mi zlomilo srdce. Sakra, Sethe, proč. Byl jsi v mém životě od doby, co jsme byly děti. Sakra, právě jsi zlomil spoustu srdcí. Odpočívej v pokoji, můj příteli, miluji tě," napsala mu jedna z jeho kamarádek.

[chooze:article;value:561214]

Shellshock má za sebou komplikovanou minulost. Kromě závislosti na drogách se také několikrát dostal do křížku se zákonem a v roce 2012 ho za ublížení na zdraví a nelegální držení drog odsoudili na tři roky podmíněně. Po jeho smrti po něm zůstaly tři děti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.