Zemřela Brenda (†53) z Beverly Hills. Po vleklém boji podlehla rakovině

Herečka Shannen Dohertyová zemřela v sobotu ve věku 53 let. "S těžkým srdcem potvrzuji úmrtí herečky Shannen Dohertyové. V sobotu 13. července po mnoha letech boje s nemocí prohrála boj s rakovinou," potvrdila v neděli její dlouholetá agentka Leslie Sloaneová v exkluzivním prohlášení pro časopis People.

Shannen se stala slavnou poté, co ztvárnila roli Brendy v populárním seriálu Beverly Hills 90210, který se vysílal od roku 1990 do roku 2000. Později hrála i v populárním seriálu Čarodějky, ze kterého si ji fanoušci pamatují jako Prue Halliwellovou.

[chooze:article;value:538293]

Seriálové hvězdě lékaři poprvé diagnostikovali rakovinu prsu v roce 2015. Zákeřná nemoc se vrátila o dva roky později, připomíná portál Page Six.

Herečka o své nemoci mluvila otevřeně a snažila se být co možná nejrealističtější. Na svou smrt připravovala sebe i své blízké. "Mojí prioritou je v tuto chvíli moje máma. Vím, že to pro ni bude těžké, když zemřu dříve než ona," svěřila se na začátku dubna v podcastu Let's Be Clear

"Mé srdce je zlomené. Bylo mi potěšením potkat Shannen Dohertyovou při natáčení našeho filmu Fortess před něco málo před 2 roky! Byla plná vřelé energie a pozitivních vibrací. Tak mladá. Tak talentovaná. Ať odpočívá v pokoji," podělil se o vzpomínku na jejich setkání herec Eric West na síti X.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.