Zemřela herečka ze seriálu Sex ve městě. Fanoušci ji milovali

Do nebe odešla americká herečka Frances Sternhagenová. Smutnou zprávu oznámil podle ABC News její syn John Carlin na sociální síti. Zemřela pokojně ve věku 93 let jen měsíc a půl před svými narozeninami.

"Mám velké štěstí, že jsem jí mohl říkat máma, kamarádka, hudební a taneční partnerka. Byli jsme spolu minulý týden a v pondělí odpoledne jsme si řekli, jak moc se milujeme a jak moc si chybíme," zavzpomínal její syn v příspěvku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený John Carlin (@wassadamo)

Zkušená herečka a ostřílená profesionálka ve svém oboru se herectví věnovala téměř 70 let. Zahrála si například ve filmu Misery nechce zemřít nebo Mlha, připomíná deník The Guardian. Kromě televize se věnovala i divadlu.

[chooze:article;value:530779]

​Do srdcí mnoha fanoušků se ale zapsala zejména rolí v kultovním seriálu Sex ve městě, kde ztvárnila postavu Bunny MacDougalové – ráznou tchýni Charlotte Yorkové, kterou si zahrála Kristin Davisová. Ačkoliv její role se u fanoušků setkávala spíše s opovržením, samotné herečce se dostávalo uznání ze všech stran.

Frances Sternhagenová se narodila v roce 1930 ve Washingtonu DC v USA. Už jako malá ráda vystupovala na veřejnosti. Později společně s manželem Carlinem vychovávala čtyři syny a dvě dcery. V rozhovorech se často nechávala slyšet, že rodina je pro ni vždy na prvním místě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.