Zemřela herečka ze slavných gangsterek. Suzanne Shepherdové bylo 89 let

[chooze:gallery;value:33874]

​Ve věku 89 let zemřela v pátek ve svém domě v New Yorku americká herečka Suzanne Shepherdová. Portálu CNN to v neděli oznámil rodinný příslušník. Příčina smrti není známá, herečka však před smrtí trpěla blíže nespecifikovanou plicní nemocí.

Známá herečka s kariérou začala až v pokročilém věku. Poprvé se objevila na stříbrném plátně v romantickém filmu Mystic Pizza, který se do kin dostal v roce 1988. Shepherdové tehdy bylo 50 let, připomíná NBC News.

[chooze:article;value:529930]

​Její první velká role přišla o dva roky později. Tehdy zazářila v kriminálním dramatu slavného režiséra Martina Scorseseho Mafiáni. Objevila se tak po boku hvězd jako Robert De Niro nebo Ray Liotta. Film získal šest nominací na Oscara.

Ve filmech a seriálech o zločincích se objevovala i po svém úspěchu v Mafiánech. Fanoušci seriálu Rodina Sopránů si Shepherdovou mohou pamatovat jako Mary DeAngelisovou. "Jsem zarmoucen zprávou o odchodu Suzanne Shepherdové. Byla živlem, herečkou i učitelkou," zavzpomínal na instagramu na Shepherdovou herec Ray Abruzzo, který s ní hrál v ikonickém seriálu.

Zemřel herec z filmu Rambo nebo Honba za klenotem Nilu. Bylo mu 86 let:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.