Zemřela legenda slovenských diskoték. Hudebníkovi nebylo ani 40 let

Nečekaná smrt zasáhla hudební scénu na Slovensku. Na věčnost odešel mladý DJ Peter Hrad. Jako první přinesla informaci stránka Only in Poprad.

Peter Hrad byl DJ, kterého obdivovaly zástupy fanoušků. Známý byl i pod uměleckým jménem Peter Hxyz nebo Petrík Von Hxys. V jeho hudbě se mixoval 2step, DnB nebo break, píše web zoznam.sk.

[chooze:article;value:548888]

​Odchod známého DJe byl nečekaný a zaskočil množství lidí. "Je mi velmi líto, že tak brzy odešel do nebe. Byl to dobrý kluk s dobrým a velkým srdcem. Už se nestihl s nikým rozloučit. Ať odpočívá v pokoji a stane se tím nejhezčím andělem," podělila se o své pocity na sociální síti Lucie. "Odešel za tak podivných okolností. Odpočívej v pokoji," připojila se Ľubomíra.

Rodina Petra Hrada i jeho přátelé jsou zdrceni. "Dnes dám na tvoji počest našlapaný DnB. Užij si ho tam nahoře," napsal jeden z jeho blízkých.

 

Petrova matka Alena se nemůže ze smrti syna vzpamatovat. Přesto našla sílu a poděkovala všem za kondolence. "Děkuji všem, které smrt mého syna zasáhla," napsala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.