Žena (†24) použila špatnou lžičku. Čtyři dny po zásnubách zemřela

Craig a Jess si plánovali společnou budoucnost. Když se mladík 27. prosince na romantické vyhlídce God's Window v jihoafrické provincii Mpumalanga své vyvolené zeptal, jestli s ním stráví zbytek života, a ona souhlasila, nemohl být šťastnější.

"Velká část její rodiny žije v Jižní Africe, vracela se tam po šesti letech. Věděl jsem, že neexistuje lepší místo, kde bych ji mohl požádat o ruku," zavzpomínal Craig na dojemné chvíle. "Zlomil se mi hlas, když jsem poklekl na jedno koleno a zeptal se: 'Vezmeš si mě?' Řekla: 'Ach můj bože,' a začala plakat. Pak řekla ano. Ten výraz v její tváři... to pro mě znamenalo všechno," dodal.

Od té chvíle si pár užíval oslav, šampaňského i smíchu. Stačily ale pouhé čtyři dny a Craig o svou životní lásku přišel, informuje portál Mirror. Dívce se měla stát osudnou obyčejná lžička, kterou si vzala na zamíchání čaje v domě své matky v Johannesburgu.

[chooze:article;value:484900]

Během několika sekund Jess upadla do anafylaxe. Prudká alergická reakce zapříčinila, že se dívce sevřelo hrdlo. Pro tyto případy s sebou nosila speciální injekce. EpiPen však nezabral, jak měl. Jess skončila v nemocnici, kde další den (na silvestra) vydechla naposledy.

"Když zemřela Jess, odešla i část mě. Ale za její smrt nemůžu nikoho vinit," reagoval Craig. S Jess se seznámili v roce 2019 při studiích, o dva roky později spolu začali žít. O její alergii věděl. S problémy se potýkala odmalička. Už v 18 letech ji lékaři museli resuscitovat kvůli mléku v jídle.

"Jednou si objednala veganský dezert, který neměl obsahovat mléčné výrobky, a nakonec potřebovala antihistaminika, EpiPen a cestu do nemocnice. Už asi tři roky nejím mléčné výrobky, protože to nestálo za to riziko," pronesl.

Po smrti Jess se Craig dozvěděl, že celkové výdaje na léčbu dívky se vyšplhaly na 3 700 britských liber (téměř 100 tisíc korun) a dalších 1 200 liber (přes 32 tisíc korun) stály služby koronera. Jeho maminka a Jessin bratr Darren (20) proto spustili sbírku, aby veškeré účty včetně výdajů za pohřeb mohli zaplatit, jak upozornil britský Daily Mail.

Problémy na svatbě hollywoodského páru. Musela přijet záchranka (8/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.