Žena (26) prožila noční můru. Chtěla se jen dostat domů

Na cestu Uberem, kterou si nedávno prožila, 26letá Tavla Pimlottová z australského Adelaide nejspíš nikdy nezapomene. V pondělí si chtěla zkrátit cestu z práce domů a přivolala si tak taxíka firmy. Cesta ze začátku ubíhala bez potíží, po chvilce si ale Pimlottová všimla něčeho hrozivého.

Řidič se totiž nesoustředil jen na cestu. Jak píše portál Yahoo News, v jednu chvíli si rozepnul kalhoty a začal nerušeně masturbovat. "Neviděla jsem, že by si stáhl kalhoty, ale jasně jsem viděla ty pohyby rukou," líčila Pimlottová.

Pohled na ukájejícího se řidiče ji šokoval. "Hrozně mě to vyděsilo. Jedna moje část se bála, že mě znásilní, že tam umřu. V první chvíli jsem se nemohla vůbec hýbat," dodala Pimlottová.

[chooze:article;value:555363]

Řidiče pak začala nenápadně nahrávat, aby měla o jeho chování důkazy. Zároveň napsala své matce, aby vyšla před dům a počkala na ni. Sdílela s ní také svou polohu, aby její matka hned věděla, kdyby ji řidič zničehonic odvezl neznámo kam.

Domů se naštěstí dostala bez další úhony. Řidič ji přivezl před dům, kde už na šokovanou Pimlottovou čekala její matka. "Bála jsem se, že kdybych to zmínila, tak bych byla ještě větší nebezpečí. Musela jsem být zdvořilá a bylo mi z toho zle," dodala.

Incident okamžitě nahlásila policii i společnosti Uber. Firma řidiče po shlédnutí důkazů s řidičem rozvázala spolupráci a ženě se za jeho chování omluvila. "To, co se stalo, nemá místo v naší komunitě ani nikde jinde," řekla podle portálu News mluvčí Uberu.

Řidiče, kterému je 29 let, už zadržela policie. Ta jej obvinila z pohoršujícího chování a soud jej následně odsoudil ke čtyřem týdnům vězení. Poté, co však složil kauci ve výši v přepočtu 7 600 korun, jej na podmínku propustil.

Muž v Praze onanoval v hotelové lobby. Recepční zcela šokoval (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.