Žena chce pojmenovat syna po postavě z H. Pottera. Budou ho šikanovat, běsní manžel

Pár se už před svatbou dohodl, že prvního syna pojmenuje žena. Otec měl pak vybrat jméno pro první dceru, píše portál Metro. Manželé se nyní těší na svého potomka a už nyní ví, že se jim narodí chlapeček.

Z výběru jména je však nastávající tatínek opravdu nešťastný. "Myslel jsem, že bude vše v pořádku, ale bylo jen do té doby, než jsem slyšel jméno, které vybrala. To jméno je špatné. Zní opravdu hloupě a je to přesně ten druh jména, kvůli kterému bude náš syn šikanován," postěžoval si muž na sociální síti Reddit.

[chooze:article;value:493624]

Budoucí maminka chce syna pojmenovat Nevill. Dotyčná je fanynkou Harryho Pottera a podle všeho se nechala inspirovat právě postavou čaroděje Nevilla Longbottoma. "Jméno patří postavě, se kterou se ztotožnila v jedné ze svých oblíbených knih, když vyrůstala," popsal manžel.

Situace se navíc natolik vyhrotila, že žena nyní vyhrožuje, že dítě porodí bez svého muže. "Mám týdenní služební cestu měsíc před termínem. Obávám se toho. Ani jeden z nás není ochotný ustoupit," doplnil muž.

Podle mnohých je jméno Neville naprosto v pořádku a nevidí problém. "Je to normální a klasické jméno," napsal jeden z uživatelů sociální sítě. "Myslel jsem, že to bude něco super pobuřujícího," smutnil jiný.

Někteří lidé jsou navíc přesvědčeni, že nastávající tatínek udělal chybu, když souhlasil s tím, že jméno vybere jeho žena. "V každém rozumném vztahu byste mohli říct: 'To jméno se mi vůbec nelíbí. ' A skončilo by to. Ale uzavřeli jste hloupou dohodu a nyní se oba chováte velmi hloupě," má jasno další člověk.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.