Žena dceři dala originální jméno. To je nadávka, chudák dítě, běsní lidé

Jedna z žen se na sociálních sítích podělila o poněkud zvláštní příběh. Musela totiž říct své přítelkyni, že dceři vybrala jméno, které zní opravdu neslušně. "Omlouvám se, ale moje kamarádka opravdu pojmenovala dceru Annally. Kdo jí to teď řekne? Ona už to provedla. Jsou to už měsíce a všichni jí tvrdí, jak je to hezké," popsala žena na sociální sítích Reddit.

Její kamarádka přitom chtěla uctít své příbuzné. "Jedná se totiž o kombinaci jmen dívenčiných babiček. Nechtěla jsem se chovat jako hulvát a v telefonu to původně znělo jen jako Anna Lee," vysvětlila žena a nakonec se rozhodla jednat. "Hodně lidí mi potom řeklo, že bych to měla své přítelkyni zkusit vysvětlit. A tak jsem jí napsala zprávu, jak se jí a Annually daří," svěřila se podle portálu Mirror.

[chooze:article;value:557958]

"Zavolala mi o pár minut později a smála se tomu, že jsem to jméno špatně vyhláskovala. Omluvila jsem se a dodala jsem, že můj autokorekt to opravuje na mnohem horší věci. Ona to nepochopila, a tak jsem jí to celé musela vyložit. Zasmála se a řekla, že Annally (v překladu anální) přece není ani slovo," popsala uživatelka Redditu.

Musela proto kamarádku upozornit na to, že se jedná o poněkud neslušné slovo. "Tak jsem jí velmi opatrně řekla, že to bohužel reálné slovo je. Okamžitě mi zavěsila. Trošku vyšiluju, ale jsem ráda, že jsem jí řekla pravdu, protože po její reakci opravdu nemám slov," uzavřela žena.

[chooze:article;value:557396]

Řadu lidí na internetu celý příběh šokoval. "Ačkoliv ji to naštvalo, udělala jste správnou věc, pokusila jste se to dítě ušetřit před životem plným ponížení a hodně názornými vtípky. Myslím si, že jste to udělala ještě velmi diplomaticky," vzkázal jí jeden z uživatelů. "Tuhle konverzaci byste s ní měla vést neustále, dokud to jméno nezmění. Ubohé dítě," rozhořčil se další z nich. 

"Chudák dítě. Snad teď přehodnotí všechny své životní volby, měla by se podívat, dokdy to jméno může změnit bez povolení soudu, ve většině států je to 6 až 12 měsíců. V budoucnu vám poděkuje," zadoufal další.

V Česku roste počet dětí, které žijí mimo vlastní rodinu. Pomoct by jim mohl připravovaný zákon (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.