Žena letěla z Kanárů. Zemřela na palubě letadla

Neodkladně přistát muselo v neděli na letišti v Cornwallu letadlo mířící z Tenerife do Manchesteru. "Po několika hodinách letu jsem viděl muže, jak pomáhá jedné ženě na toaletu. Vypadala sice, že je v pořádku, ale zřejmě nebyla," citoval portál Mirror jednoho ze svědků.

Ženu nakonec položili před dveře do míst, kde jsou poslední sedadla. "Letuška se ptala, jak moc je jí zle, aby to mohla sdělit kapitánovi. Vypadalo to pak, že se žena náhle otočila. Letuška proto poslala pro zdravotníky, kteří letadlem cestovali, dodal svědek.

[chooze:article;value:390071]

Že se něco děje, zjistili všichni cestující ve chvíli, kdy letadlo rychle zatočilo doprava. "Bylo jasné, že budeme muset přistát. Mnoho lidí vypadalo rozrušeně," líčil pasažér,

Podle informací portálu Daily Mail žena omdlela ve chvíli, kdy se pilot snažil přistát. "Zdravotníci jí poskytli kyslík a začali s resuscitací, kterou prováděli asi hodinu, dokud jsme nepřistáli," popsal další člověk, který byl na palubě.

Na letišti už čekal vrtulník se záchranáři a další sanitka. Dotyčnou pak zdravotníci na nosítkách vynesli ven. Personál lidem v letadle řekl, že musí doplnit palivo. Během té doby je vyslechla policie. Žena však nepřežila. Příčina úmrtí však zatím není známá.

"Let LS756 z Tenerife do Manchesteru byl odkloněn na letiště Cornwall Newquay kvůli cestující, která potřebovala lékařskou pomoc. Bohužel, musíme potvrdit, že zemřela. Naše myšlenky jsou v této velmi těžké době s rodinou a přáteli zesnulé," uvedla v prohlášení společnost Jet2.

Srážka s ptáky, nefunkční motor a kabina plná kouře. Let se změnil v horor (03/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.