Žena má 22 dětí a plánuje další. Její důvod vás překvapí

[chooze:gallery;value:34932]

​Vychovat i jedno dítě může být někdy náročné. Osmačtyřicetiletá Sue Radfordová z Velké Británie je ale jiného názoru. Společně s manželem vychovávají rovnou 22 potomků. Příběh rodiny, která má být největší v celé Velké Británii, popsala pro deník Mirror.

Dvaadvacet dětí prý nebude finálních. Manželé by rádi adoptovali další. Důvod je prostý. "Milujeme být obklopeni dětmi," vysvětlila Sue. "Takže bych ráda adoptovala nebo si vzala dítě do pěstounské péče," dodala.

Nejstarší děti se navíc už pomalu začínají stěhovat a Sue přiznává, že se prázdného domu děsí. "Když se začaly stěhovat, bylo to pro mě jako pro mámu těžké a divné, nemít je všechny pohromadě," popsala tíživé pocity.

[chooze:article;value:542896]

​"Děsím se myšlenky prázdného hnízda, ale vím, že se to jednoho dne stane. Své děti nemůžete držet doma, i když je milujete, musíte je nechat žít své životy," dodala. Podle deníku Daily Mail se první syn narodil Sue už v jejích 13 letech. S manželem Noelem se totiž potkali ještě jako teenageři a v roce 1992 měli svatbu.

Sue tak byla těhotná zhruba 16 let svého života. Nejstaršímu Chrisovi je nyní už 34 let a nejmladší Heidie jsou teprve tři roky. Sue a Noel jsou deset let navíc už i prarodiči, nejmladší vnučka Ophelie se narodila teprve před pěti měsíci.

Pluto nebo Chimamanda. Městský úřad ukázal nejneobvyklejší jména dětí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.