Žena málem zemřela v australské buši během výletu k jezeru. Zachránilo ji víno

Špatné vzpomínky na výlet do přírody má osmačtyřicetiletá Australanka Lillian Ip. Chtěla se podívat k jezeru Dartmouth ve státě Victoria, do cíle se ale nedostala. Příběh přinesl mimo jiné Daily Mail.

Nejprve vjela na špatnou cestu, pak její automobil uvízl. Do nejbližšího města to měla šedesát kilometrů. Pěšky se ale vypravit pro pomoc nemohla kvůli špatnému zdravotnímu stavu. 

[chooze:article;value:454899]

​Pět dnů tak musela přečkat v divoké přírodě buše Mitta Mitta. Ačkoli o sobě žena tvrdí, že nepije víno, ve voze jednu lahev objevila. Údajně šlo o dar, který měla připravený pro matku. Potřebné kalorie získala podle BBC díky sladkostem, které u sebe rovněž měla. Přesto počítala s tím, že zemře. "Miluji vás všechny, neplačte pro mě," napsala mimo jiné ve svém dopisu na rozloučenou, který už měla připravený.

Nakonec ženu vypátral policejní vrtulník, na nějž vehementně mávala v kostkovaném kabátu. Policistům řekla, že celou dobu v přírodě toužila po sklenici vody a cigaretě, kterou jí policisté nabídli. Následně Lillian Ip převezli do nemocnice kvůli dehydrataci. Tam ale zůstala jen krátce a už je doma v Melbourne.

Spory o zachování tradice. Austrálie nechce na bankovkách Karla III:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.