Moderní bydlení

Žena měla obrat klienty o miliony. Za peníze jezdila na drahé dovolené

O peníze měla obviněná podle policistů připravit lidi a firmy, kterým slibovala až 40procentní úrok z investovaných peněz. Během posledních tří let jí 17 lidí a šest firem poslalo přes 6,5 milionů korun. Uvěřili, že jim pomůže rychle a vysoce zhodnotit peníze investicemi do různých developerských projektů napříč Českem.

Lidem a zástupcům firem ukazovala projekty, které skutečně existovaly. Podle kriminalistů s nimi ale neměla nic společného. Slibovala až 40procentní úrok. Podle policistů ale zůstalo jen u slibu. Žena podle poškozených ráda jezdila na drahé dovolené a nosila luxusní oblečení a drahé doplňky. Například si koupila kabelku za sto tisíc korun.

[chooze:article;value:560738]

​Také jezdila luxusními auty a ubytovávala se v drahých hotelech. Třeba za dvě noci sama utratila přes 60 tisíc korun. Majitelům hotelů se představovala jako manažerka izraelské filmové společnosti. Tvrdila jim, že pro herce a produkci ověřuje kvalitu hotelu. Policisté ženu navíc podezírají z řady dalších podvodů včetně úvěrových podvodů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.