Žena měla v Hradci napadnout přítele sekáčkem. Běsnit přestala až po příjezdu policie

Incident se odehrál ve středu v podvečerních hodinách v jednom bytě panelového domu v Hradci Králové. "Žena po předchozím slovním konfliktu sekáčkem na maso napadla o čtyři roky mladšího partnera a v útoku přestala až po příjezdu zasahujících policistů," informovala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Muž byl převezen do nemocnice na ošetření. "Způsobila mu několik sečně řezných ran," doplnila Kormošová s tím, že dotyčnou policisté na místě zadrželi a podrobili dechové zkoušce. Nadýchala 0,6 promile, její partner pak o jednu desetinu více.

[chooze:article;value:528396]

Kriminalisté 55letou ženu v pátek obvinili z těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. V případě odsouzení jí hrozí až 12 let vězení. Z evidence navíc policisté zjistili, že obviněná už byla v minulosti jednou odsouzena za těžké ublížení na zdraví a jednou za pokus o vraždu. V tomto případě dostala sedmiletý trest a v červnu 2021 byla propuštěna z vězení.

"Z důvodné obavy, že by žena mohla v trestné činnosti pokračovat, uprchne či se bude skrývat, podali policisté podnět na vzetí do vazby. Soudce důvody akceptoval a ženu do vazby poslal," uzavřela Kormošová.

Dětský gang měl v Táboře napadnout školáka. Více se dozvíte v následující reportáži (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.