Žena na 15 minut zemřela. Popsala, jak vypadá posmrtný život

Ráno 6. května 2001 začalo pro Lindu Kramerovou jako běžný den, vše se ale brzy zvrtlo. Při sezení na záchodě na ni zničehonic padla podivná dřímota, kterou popisovala jako pocity při usínání. Skutečnou příčinou ale nebyla únava.

Kramerová totiž utrpěla zástavu srdce. Onou podivnou dřímotou tak ve skutečnosti bylo umírání. Záchranářům se ji naštěstí podařilo oživit. Předtím však strávila 15 minut ve stavu klinické smrti.

[chooze:article;value:484716]

V rozhovoru, který poskytla na youtubovém kanále NDE Diary, popsala své zážitky po smrti. Kramerová totiž tvrdí, že spatřila nebe, ve kterém strávila pět let, píše portál Daily Star. Čas v životě po životě totiž má plynout zcela jinak než na Zemi.

Kramerová tvrdí, že v posmrtném životě na sebe mohla brát libovolnou podobu, a dokonce se prý proměnit v jiné lidi, které potkala v nebi. Místo, na kterém se nacházela, podle ní dalece přesahovalo fyzikální zákony na Zemi. "Stála jsem na místě, které jsem si pojmenovala Pole květin. Pohlížela jsem na horský hřeben 30tisíckrát vyšší než Mount Everest," popisovala podle portálu OE24 Kramerová.

Nebe však podle Kramerové rozhodně nebylo tvořené jen přírodními krásami. "Viděla jsem budovy a mrakodrapy. Dubaj vedle nich vypadá jen jako shluk miniaturních chatrčí," popsala svůj neuvěřitelný zážitek Kramerová. Stejně tak údajně potkávala v nebi i další lidi, a i když nejmenovala nikoho konkrétního, vyprávěla o tom, jak s nimi prý mluvila, i jak se jimi dokonce stávala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.