Žena na dovolené přišla o dům. Zničili ho dělníci, kteří si spletli adresu

Susan Hodgsonová z americké Atlanty vyrazila minulý měsíc na dovolenou. Když odjížděla ze svého domu, který její rodině patřil po několik let, netušila, že to je naposled, co ho vidí. Zatímco byla pryč, domov jí zbourali.

Jednoho dne ji na dovolené vyrušil telefonát. Byla to sousedka, která se ptala, jestli Susan někoho najala, aby strhli její dům. Podivnou otázku nepoložila náhodou. K domu Susan totiž přijeli dělníci, kteří začali pracovat na demolici, a když se sousedka šla přesvědčit, jestli vědí, co dělají, řekli jí, ať si hledí svého, píše portál The Guardian.

[chooze:article;value:513678]

Susan tam poslala příbuzného, který měl zjistit, co se vlastně děje. Demoliční dělníci měli povolení k demolici, jenomže na jiné adrese. Když to vyšlo najevo, už bylo příliš pozdě.

Po návratu našla Susan jen hromadu dřeva a sutiny. "Bydlela jsem tam 15 let. Ten dům byl vždy obývaný, zaplacený, měl posekaný trávník, předzahrádka byla čistá. Daně jsou zaplacené a všechno bylo v pořádku. Nebyl tam žádný náznak toho, že ten dům je připraven k demolici," stěžovala si Susan v rozhovoru s agenturou AP.

Firma You Call It We Haul It (v překladu Zavoláte, Odvezeme, pozn. red.) na stížnost Susan zatím nijak nereagovala. V tuhle chvíli údajně vyšetřuje chybu, která vedla k drahému omylu. "Jak si někdo může myslet, že je v pořádku někomu strhnout dům, a jen tak odjet?" nadávala Susan.

Lidem v novostavbách v Jihlavě padají na hlavu stropy. Stavitel dal ruce pryč (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.