Žena nastoupila do autobusu na jiné zastávce. Křičeli na ni, že předběhla frontu

Dostat se do přeplněného autobusu nebo tramvaje není vždy snadné. Tento problém zřejmě velmi dobře znají rodiče s kočárky. Chytrým způsobem vyřešila problém jedna matka ve Velké Británii. Nečekala však, že se na ni snese vlna hněvu. Její příběh zveřejnil web The Mirror

Poté, co vyzvedla své dítě od chůvy, přišla s kočárkem na autobusovou zastávku. Tam už ale stály dvě další matky, také s kočárky. Bylo jasné, že všechny tři se do autobusu nevejdou. Žena proto neváhala a vydala se na předchozí zastávku, aby měla jistotu, že se do autobusu dostane.

[chooze:article;value:478705]

Jenže když autobus dojel na původní zastávku, kde čekaly další dvě matky, čekalo ji nepěkné překvapení. "Když jsem přijela na další zastávku, vešla se do autobusu samozřejmě už jen jedna maminka. Té druhé řekli, že musí čekat 30 minut na další autobus. Jedna z maminek na mě křičela a sprostě mi nadávala. Pak se mě snažila vystrčit z autobusu," popsala žena svou zkušenost na maminkovském webu mumsnet.com.

Britka je přesvědčená, že neudělala nic špatného. Stejný názor měl dokonce i řidičem přivolaný policista. Názory lidí v diskuzi pod příspěvkem se různí. "Myslím, že jsi udělala chytrou věc. Druhý měl prostě smůlu," píše jeden z komentujících. Jiní se staví na stranu matek na první zastávce. "Byla jsi vážně sobecká. Měla jsi ustoupit," je přesvědčen jiný komentující.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.