Žena porodila na parkovišti fastfoodu. Chlapečkovi říkají po dezertu z menu

Pětadvacetiletá Analysia Becková začala rodit svého třetího potomka v polovině ledna. Původně si myslela, že to jsou pouze poslíčci. Následně jí však v noci praskla voda a ona věděla, že musí okamžitě do nemocnice, píše portál USA Today.

S manželem Danielem proto vyrazili i navzdory sněhové vánici venku. "Měla jsem pocit, že kvůli počasí je jízda delší a nebezpečnější, ale myslela jsem na to, že se do nemocnice dostaneme rychle," popsala Becková.

[chooze:article;value:538992]

Bolesti se ale postupně stupňovaly a ona už věděla, že to do porodnice nestihnou. S mužem proto zaparkovali na parkovišti McDonald's a zavolali záchranáře. Analysia si sedla na zadní sedadla a jen během chvilky bylo miminko na světě.

Naštěstí to zdravotníci na místo stihli právě včas, uvedl portál Metro. Chlapeček dostal jméno Micah. Hned od narození mu ale rodiče začali přezdívat "malý McFlurry" po oblíbeném dezertu z nabídky fastfoodu. "Záchranář, který asistoval na parkovišti, ještě navrhl, abychom dítěti říkali 'Baby McNugget'. My si myslíme, že mražený dezert je ale vzhledem k okolnostem vhodnější volbou," dodala Analysia.

Trojnásobná maminka měla obavy o synovo zdraví, po porodu byl totiž dost modrý. Připisovala to ale tomu, že se narodil uprostřed vánice. Chlapeček je naprosto v pořádku. "Bylo to děsivé, traumatizující a bolestivé, porodit zcela přirozeně, bez léků a vidět ho úplně modrého. Protože se to stalo tak rychle a doslova ve sněhu. Ale teď se mu daří velmi dobře," uzavřela nakonec Becková.

Rodiče si oblíbili dvouslovná jména. Více se dozvíte v následující reportáži (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.