Žena pro dítě vybrala zvláštní jméno. Vždyť to nejde ani vyslovit, zlobí se lidé

Volba jména pro miminko je pro rodiče někdy náročná. Jedna z žen se na internetu svěřila, že nad jmény pro své ratolesti přemýšlí už od mala. Se svým originálním nápadem se rozhodla podělit. "Co si myslíte o jménu Chrysanthemum? Jaká by byla vaše první reakce? Konkrétně by to bylo Chrysantemum Fae pro holčičku. Nejsem v současnosti těhotná, ale jen tak si přemýšlím a sním," zeptala se žena na sociální síti Reddit.

Jméno zvolila proto, že z něj jde vytvořit hned několik alternativ oslovení. "Mám ráda dlouhá křestní jména, protože je z nich možné udělat více zdrobnělin a přezdívek, například Chris, Chrissy, Ann nebo Thea. Miluji také krátká prostřední jména," vysvětlila podle portálu Mirror žena.

[chooze:article;value:516638]

Lidé s ní však její nadšení nesdíleli. "Nesnáším ho. Opravdu se mi to nelíbí," reagoval jeden z komentujících. "Moje první reakce je, že to je příliš dlouhé," přidal se další. "Na mě je to až příliš. Všem by se to jméno těžce psalo a ještě je na můj vkus až moc nezvyklé. Zkuste se zamyslet nad tím, jaké by to bylo s ním žít. Myslím, že by to byla výzva," smetl její návrh ze stolu další z uživatelů.

K tomu se přidali i další. "Mou první reakcí je, že je to opravdu velké sousto. Zajímalo by mě, kolik let bude vašemu dítěti trvat, než se to naučí vyslovit a správně vyhláskovat. Mám také dlouhé jméno a do 8 let jsem ho nedokázala napsat správně," dodala uživatelka.

Žena nechala v rozpáleném autě miminko. Policie zasáhla pár minut před katastrofou (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.