Žena se 17 psy a 13 kočkami postrachem okolí. Nezvladatelná zvířata venčí bez vodítka

Žena sice tvrdí, že zvířata miluje, v malém bytě ale chová 17 psů. A to jak na úkor pohodlí zvířat, tak především sousedů. "Neustálý v podstatě nonstop štěkot, protože se ti psi střídají. Momentálně jich tam je sedmnáct a třináct koček, takže ten zápach je opravdu neúnosný, jde nám všem do bytů," stěžuje si jedna z místních žen.

Lidé se tu bojí také o své děti, protože hned vedle domu je mateřská školka, kam prý už psi měli jednou dokonce vběhnout. A hned naproti je základní škola.

Štáb TV Nova se dostal i k videu, na kterém je vidět, jak smečka obtěžuje další pejskařku, která se musela chytnout pouliční lampy, aby neupadla. Podle majitelky psů, se kterou reportér mluvil, je ale zřejmě všechno v pořádku.

[chooze:article;value:477426]

​"Naopak se zachovala správně, protože kdyby začala hysterčit, tak začne hysterčit ještě ten pes a zbytečně, protože se taky leknou. Nebudou chápat, co se děje. Ani si nepamatuji, co měla za psa," reagovala žena. Psy na vodítku neměla. "Měl jste někdy tolik psů na vodítku?" ptala se reportéra.

Žena tvrdí, že se chystá se všemi psy odstěhovat. Jenže zatím neví kdy. "Na problém s volným pobíháním psů v ulici V Úžlabině jsme přijali několik podnětů, od té doby lokalitu více kontrolujeme a zjištěné přestupky oznamujeme správnímu orgánu," sdělila mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Od té doby vozí psi dodávkou jinam. Případ řeší od prosince i veterinární správa, ta předala městskému úřadu podnět k zahájení správního řízení. Od úřadu jsme ale doposud nedostali žádnou odpověď.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.