Žena se i s dětmi vkradla do hotelového resortu. Užívala si tam zadarmo

​Devětatřicetiletá Roxanne Balciunasová z britského Sheffieldu výrazně ušetřila za letní dovolenou. Využila přitom toho, že na konci jara už na jedné dovolené byla. Z luxusního resortu ve městě Kusadasi na východě Turecka si přitom odvezla náramky, kterými hotel hosty označuje.

V létě si proto objednala zájezd do stejného místa, tentokrát ale pouze do skromného apartmánu vzdáleného pouze pár minut od bohatého resortu. Pak už stačilo sobě i svým dvěma dětem nasadit staré náramky a užívat si mnoha výhod hotelu, včetně stravování all-inclusive, úplně zadarmo.

@travelswithroxy when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. ?? thanks for looking after us Ramada, you didn't have to ?? #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow ♬ original sound - A

Jak připomíná web Daily Mail, žena údajně původně chtěla v luxusním hotelu jen překvapit svou matku, která tam trávila dovolenou. Pak ale zjistila, že takto může sobě i svým dětem pobyt ve městě pořádně zpříjemnit. Svým kouskem se pak beze studu pochlubila na tiktoku.

[chooze:article;value:515863]

"Klidně o mně říkejte, že jsem zlodějka, ale užila jsem si týden jídla i pití a nic mě to nestálo," prohlásila pak Britka podle slovenského portálu topky.sk. Celou akci prý brala hlavně jako vzrušující zážitek. "Byla jsem přesvědčená, že si toho všimnou, ale nestalo se tak. Vzrušovalo mě hlavě to, že jsem to najednou měla všechno zadarmo. Myslím, že jsem toho snědla víc, než když jsme to měli zaplacené," tvrdí.

Zatímco někteří jejímu kousku tleskají, podle jiných jde o prachsprostý podvod. Nejspíš ale není sama, kdo se o něco takového pokusil. "Před měsícem jsme udělali to samé," pochlubila se jedna z uživatelek sociální sítě v komentářích.

Letošní letní sezona je pro prázdninové areály úspěšná. Může za to teplé počasí (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.