Moderní bydlení

Žena se nesmířila s rozchodem a k muži se připoutala. Vysvobodili ho až strážníci

Rozchody nebývají jednoduché. Žena z Brna se nechtěla rozloučit se svým bývalým milencem, a tak se ve čtvrtek kolem poledne rozhodla jej k sobě připoutat. "Na chodníku stál 37letý muž a těsně vedle něj o několik let mladší žena. Když hlídka přišla blíž, uviděla, že jsou k sobě připnutí policejními pouty," popsali neobvyklý úkaz přivolaní brněnští strážníci.

"Svědek popsal, že slyšel vřískot. A potom prý uviděl, jak žena na muži visí a bije ho do ramen i krku. Hned nato se mu údajně neúspěšně pokusila připoutat k noze a dál křičela a kopala kolem sebe. Dvojice k sobě byla v době přítomnosti hlídky připoutaná rukama. Žena ale odmítala, že by se k muži připnula, a stejně tak vinu odmítal on," dodal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

[chooze:article;value:492499]

Později žena přiznala, že se svému bývalému milenci, s nímž měla dlouhodobý vztah, snaží komplikovat život. To už ale strážníci nebohého muže vysvobodili ze zajetí s pomocí svých klíčů. Přivolaná státní policie pak pouze konstatovala, že nedošlo k trestnému činu, a tak žena mohla svobodně odejít domů. Případem se teď budou v přestupkovém řízení zabývat brněnští úředníci.

Nahá žena řádila u restaurace v Brně. Potom chtěla škrtit strážníka:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.