Žena se zřítila z balkónu zaoceánské lodi a zemřela. Dopadla na jiného cestujícího

Chaos vypukl na lodi Valiant Lady společnosti Virgin Voyages, která v neděli vyplula z Miami a mířila do Hondurasu. Do svého cíle však už nedorazila, uvedl portál Daily Mail.

Pasažérka se totiž zřítila ze svého balkónu. Navíc přistála na jiném cestujícím, který se zrovna na spodní palubě nacházel. "Dotyčná spadla z balkónu na palubu. A přestože jí byla okamžitě poskytnuta lékařská pomoc, na místě zemřela. Jsme hluboce zarmouceni ztrátou života a naše srdce a myšlenky jsou s milovanými této osoby," uvedl pro portál Business Insider mluvčí společnosti Virgin Voyages.

[chooze:article;value:498216]

Podle svědků měla spadnout zhruba z 10. patra. Člověk, na kterého žena dopadla, neutrpěl žádná vážná zranění. Loď měla do Hondurasu dorazit v úterý. Místo toho se vrátila zpět do přístavu v Miami. "Právě jsem zahájil svou první plavbu s Virgin Voyages a někdo spadl z jejich balkónu a zemřel. Je to děsivé," popsal svědek událost.

Poté, co tělo ženy v přístavu odvezli záchranáři, loď pokračovala ve své plavbě. Vedení však plán trasy poupravilo. Případem úmrtí ženy se zabývají také kriminalisté.

Šokující zážitek zažili cestující na výletní lodi. Pes skočil do vody, kde byl žralok:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.