Žena uřízla hlavu svému příteli. U soudu pak napadla i vlastního obhájce

Posilněná omamnými látkami před rokem zabila Taylor Schabusinessová z amerického Wisconsinu svého tehdejšího milence. Nyní se dostala do problémů se zákonem podruhé. Její obhájce Quinn Jolly se pokoušel přesvědčit soudce, že čin spáchala vlivem svého psychického onemocnění, a žádal o odložení procesu.

Potřeboval totiž získat čas, aby mohl znalec posoudit právě její psychický stav. To se ale nejspíš jeho 25leté klientce nelíbilo a v soudní síni ho před zraky soudce a kamer napadla, uvedl web Fox6 News Milwaukee. Do Jollyho se pustila spoutaná a oblečená v oranžovém vězeňském overalu. Zasahovat musel přítomný policista, který běsnící ženu zpacifikoval.

Po útoku Jolly požádal o odstoupení od případu, o kterém ale soudce zatím nerozhodl. Sama Schabusinessová se k vraždě přiznala, ale prohlásila, že je kvůli své duševní chorobě nevinná. Přesto se pomoci od svého obhájce bránila.

[chooze:article;value:489988]

Schabusinessová je obviněna z vraždy svého milence a zohavení mrtvoly. Muže podle webu Law & Crime zabila při sexu posilněná pervitinem. Matka jejího zesnulého milence Shada Tyriona našla svého mrtvého syna bez hlavy, která ležela v kbelíku ve sklepě.

Mrtvolu zohavila takovým způsobem, že museli policisté hledat zbytky těla. Například noha zemřelého nebyla ve sklepě, kde se nacházel zbytek, ale v autě. "Bavte se při hledání všech orgánů," řekla před necelým rokem Schabusinessová.

[chooze:gallery;value:30436]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.