Žena vybrala dceři netradiční jméno. Je to nejhorší jméno na světě, reagují lidé

Nastávající maminka z Ameriky se zřejmě rozhodla, že svému dítěti zničí život. To se alespoň domnívá její sestřenice, která se s uživateli sociální sítě Reddit podělila o to, jak se žena chystá svou dcerku pojmenovat.

"Mé sestřenici se má v červenci narodit holčička. Během celého těhotenství narážela na jméno, které jí nakonec vybrala," sdělila podle deníku Mirror sestřenice těhotné. "Je to nejhorší jméno na světě," dodala.

"Říkala, že děti tohle přináší, a já myslela, že myslí třeba víru," řekla žena. V angličtině se totiž víra řekne Hope, což je v Americe běžně používané jméno. Žena se ale spletla.

[chooze:article;value:504197]

​Nastávající maminka totiž pro svou dceru vybrala jméno Light Bringer, tedy něco jako "Světlonoš". Tak se ale říká satanovi. "Myslela jsem, že si dělá legraci, ale nedělala," řekla žena.

Význam jména se prý své sestřenici pokoušela rozmluvit, ta si ale stála pevně za svým rozhodnutím. Nezabralo prý ani to, když se žena dozvěděla skutečný význam "Světlonoše". 

[chooze:article;value:498326]

​Holčička by ale nebyla prvním "Světlonošem" na světě. V roce 2020 podle deníku The Sun pár vyhrál spor s úředníkem o jméno dítěte, které se rozhodl pojmenovat Lucifer. "Mysleli jsme si, že je to hezké jméno," řekli tehdy rodiče teď už dvouletého Lucifera.

Jméno zkritizovali i další uživatelé Redditu. Shodují se, že dítě s takovým jménem bude ve škole terčem šikany. Podle některých to ale mohlo dopadnout mnohem hůř. "Aspoň se to nepíše jako Lyghte Bryngerr nebo tak něco," shodují se.

Přežila u nohou mrtvé mámy. Novorozeně vytažené z trosek má výstižné jméno:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.