Žena vybrala pro syna zahraniční jméno. Zní jako pro psa, rozzuřila ji matka

Vybrat jméno pro miminko může být pořádně náročné, obzvlášť když vám blízcí neporadí, a naopak vaše nápady jen bojkotují. O podobnou zkušenost se podělila na sociální síti Reddit také žena z Velké Británie, která potomka čeká.

"Stresovala jsem se s výběrem chlapeckého jména, ale nakonec jsem našla jedno, které se mi líbí. Miluju jméno Beau. Je z francouzštiny a znamená to hezký nebo krásný. Mám pocit, že je to velmi sladké," napsala nastávající maminka.

[chooze:article;value:477406]

Její matka ji následně rozzuřila, když řekla, že jméno, které se dotyčné líbí, zní jako pro psa. "Líbilo se mi, dokud jsem o tom neřekla mámě. A ta řekla něco jako ‘to zní jako psí jméno‘. Řekla jsem jí, že se mi líbí, a zeptala se, proč jí to tak připadá. Odpověděla, že neví, že je to prostě divné," doplnila žena.

Podle těhotné existuje navíc tolik krásných způsobů, jak dítko s tímto jménem oslovit, píše portál Mirror. "Navíc prostřední jméno jeho otce je Bo. Chci to jen upravit," uzavřela dotyčná.

Velké zastání na sociální síti však příliš nenašla. "Jo, je to jméno mého starého psa. Potkal jsem mnoho starších lidí, kteří mají psa se stejným jménem. Ale pokud se to líbí vám, tak do toho," napsal jeden z uživatelů.

"Je to běžné psí jméno. Ale není to špatné. To je důvod, proč nikdy nikomu neřeknu jméno, dokud se dítě nenarodí," uzavřela jiná komentující.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.