Žena vyhrála miliony v loterii. Z výhry se dlouho netěšila, za tiket omylem nezaplatila

Na pohádkovou výhru v hodnotě 182 milionů liber (zhruba 4,9 miliardy korun) se těšil pár ve Velké Británii Rachel Kennedyová a Liam McCrohan. Čísla, která Rachel sázela po dobu pěti týdnů, totiž konečně vylosovali, píše web The Mirror. Velmi rychle se však ukázalo, že věc má malý háček.

Žena sázela pomocí mobilní aplikace, ve které si nastavila automatické nakupování tiketů se zadanými čísly. Jeden loterijní lístek vyšel na 2,5 libry (67 Kč). Když jí aplikace oznámila, že se stala vítězkou, okamžitě zavolala svého přítele i matku. V domnění, že se brzy stane milionářkou, volala společnosti, aby se o výhru přihlásila.

[chooze:article;value:475636]

Jak píše web The Sun, hlas v telefonu Rachel oznámil, že platba při koupi posledního tiketu neproběhla, protože na jejím účtu nebyl dostatek peněz. Z toho důvodu byl tedy tiket neplatný. I přesto odeslala mobilní aplikace Rachel oznámení, že vyhrála pohádkový obnos.

"Naprosto mi zlomilo srdce, když jsme slyšeli muže v telefonu říkat, že jsme si lístek vlastně nekoupili. Už jsem si představoval náš vysněný dům a vysněné auto, myslím, že jsem se nechal trochu unést," řekl k události Liam.

Společnost Camelot, která loterii provozuje, popřála páru mnoho štěstí do dalších slosování. "Víme o případu Rachel a Liama a doufáme, že si brzy přijdou pro tiket na další velké slosování," uvedla společnost v prohlášení.  

Událost se stala v roce 2021. Tehdy bylo Rachel 19 a Liamovi 21. Sázet nepřestali, původní čísla 6, 12, 22, 29, 33, 6 a 11 už ale nepoužívají.

Muž vyhrál přes 33 milionů v loterii. Výherní tiket vyhodil do koše (3/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.