Žena vyhrála v loterii miliony. Přeju si, aby se to nikdy nestalo, říká

Výhra v loterii nemusí být vždy to nejlepší, co vás může v životě potkat. Zdárným příkladem je 27letá Britka Jane Parková, která se svěřila s výhrou způsobenými problémy divákům amerického televizního pořadu Dr. Phil v epizodě zvané Prokletí loterie. Milion liber (více než 27 milionů korun) totiž vyhrála v roce 2013, kdy jí bylo pouhých 17 let a stala se nejmladší vítězkou v britské historii.

Kromě obřího jmění získala i negativní pozornost médií a dostala se pod kůži řadě lidí. Tehdy mladé dívce tak chodily výhrůžky smrtí a měla řadu pronásledovatelů, s čímž se podle svých slov těžko vyrovnávala. "Přála bych si, abych nikdy nevyhrála, nikomu bych to nepřála," prohlásila Jane.

Peněz si však uměla užít. "Trochu jsem se rozšoupla, protože jsem nikdy neznala hodnotu milionu liber, nikdy jsem takové peníze neviděla. Nikdy jsem neznala nikoho, kdo by měl takové peníze, takže jsem tak trochu rozhazovala za věci, které jsem vždycky chtěla," prozradila.

[chooze:article;value:475636]

Podle jejích přátel se dokonce stala závislou na zkrášlujících zákrocích. Podstoupila plastiku prsou, liposukci, nechala si udělat nové zuby, zvětšit rty nebo lifting zadku, uvedl v roce 2021 deník The Mirror. "Jsou to jedny z nejlepších věcí, které jsem si kdy koupila," řekla Jane.

A to i přes to, že ji jeden ze zákroků málem stál život, když v roce 2017 dostala v Turecku po pokažené operaci infekci. "Její nové zuby, nová prsa a nový zadek jsou podle ní lepší investice než nemovitosti, které si koupila," uvedl jeden z jejích přátel.

Rekordní výhra v loterii padla v USA (03/2019):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.