Žena zažila šok! S vánočním stromečkem si domů přinesla i nezvaného hosta

Příjemná vánoční atmosféra se pro maminku Ginu a její děti změnila ve chvíli hrůzy. Když rodina vybrala ten správný stromek a přinesla ho domů, pustili se všichni její členové do zdobení. Rázem ale zažili něco, co mnozí popsali jako noční můru. Jejich neuvěřitelný zážitek sdílel deník Mirror.

​Společně s vánočním stromkem si totiž domů přinesli i někoho, kdo je pořádně vylekal. Nezvaného hosta odhalili poté, co během zdobení uslyšeli podivné šustění. Když žena větve rozhrnuli, všimli si, že zpoza jehličí na ně hledí dvě korálková očka. Mezi větvemi se ukrývala malá šedá myš.

[chooze:article;value:479956]

Zděšená Gina musela situaci vyřešit. Ještě předtím se ale rozhodla všechno natočit na tiktok a o nepříjemnou situaci se podělit s ostatními uživateli. Na tyhle Vánoce totiž určitě jen tak nezapomene.

Malá černá očka a šedý kožíšek jsou na videu vidět poté, co žena odhrnuje větve pomocí násady od koštěte. Vyděšená myška se choulila mezi větvemi, světýlky a vánočními ozdobami.

https://www.tiktok.com/@gina_premmama/video/7175057669978377477?is_from_webapp=v1&item_id=7175057669978377477

Video se okamžitě stalo trendem a spousta lidí se ženou rázem soucítila. "Jednoduše bych zapálil celý strom!" napsal ve vtipu jeden z uživatelů. "Já bych omdlel," dodal další. Jiní ale naštěstí měli s myší větší soucit a naléhali na maminku, aby ji při odstraňování nezranila. 

Nezvaný host v Plzni

Podobnou zkušenost má také rodina z Plzně. Ta si koupila živý stromeček v květináči. O pár dnů později pětiletá Emička vysypala na koberec bednu s hračkami a jedna z nich náhle ožila, informovala Záchranná stanice živočichů Plzeň na facebooku.

"Zhruba 15 centimetrů dlouhá samice ještěrky obecné nám začala běhat po pokoji. Můj táta choval exotické plazy, a tak mi to tam z dětství naskočilo. Ještěrku jsme odchytili a umístili do bedny se substrátem, krytem, vodou a moučnými červy," uvedla maminka Emy paní Kateřina.

Následně pak kontaktovali plzeňskou záchrannou stanici a ještěrku tam přivezli. "Výborný přístup ke vzniklé události a musím konstatovat, že rodina velmi dobře vyhodnotila situaci, určila druh živočicha a postarala se o něj naprosto perfektně," komentoval záchranář Karel Makoň.

[chooze:gallery;value:29722]

Ukradne znovu Vánoce? Takhle bavil na MS Peter Wright, který byl převlečený za Grinche:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.